Εύβοια: 3 νεκροί από ηλεκτροπληξία - Εκαναν εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συνεργείο της ΔΕΗ μετέβη στο χωριό Γυμνό στην Εύβοια για να αποκαταστήσει βλάβη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο χωριό Γυμνό της Εύβοιας, όπου 3 εργαζόμενοι σε συνεργείο της ΔΕΗ έπαθαν ηλεκτροπληξία και έπεσαν νεκροί ενώ εργάζονταν για την αποκατάσταση βλάβης σε κολώνα.
Οπως αναφέρει το eviathema.gr, ένας από τους εργαζόμενους βρέθηκε να κρέμεται από την κολώνα της ΔΕΗ. Ακόμη δύο βρίσκονταν στο σημείο κάτω από την κολώνα φέροντας σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα. Ο θάνατος και των τριών ήταν ακαριαίος. Επί τόπου στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστική. Ενας τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως κατά τη διάρκεια εργασιών υπογειοποίησης, έσπασε ένα καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια ήρθε σε επαφή σε άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν από το ρεύμα οι τρεις άτυχοι υπάλληλοι.
Διαβάστε επίσης: Tροχαίο στην Μεσογείων: Νεκρή καμεραμάν του ΑΝΤ1 - Συντετριμμένος ο Παπαδάκης
«Θα πεθάνω - Πιες νερό, φάε σοκολάτα»: Βαθιά ανησυχητική η δράση των νεαρών ντίλερ στα βόρεια προάστια
Ιρανικά ΜΜΕ: Υπάρχει σχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ, εκκρεμεί η οριστικοποίηση - Τα σημεία
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες - Οι 6 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
Και νύχια και... προξενιό με σωσία του Μητσοτάκη: Το viral κατάστημα στο Αιγάλεω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



