Παυλάκης: Λάθος και παγκόσμια πρωτοτυπία το άνοιγμα - Πιθανό 4ο κύμα τον Οκτώβριο
Υπογράμμισε πως στην Ελλάδα κάναμε πατέντες αντί για lockdown και πως αυτή την στιγμή διακυβεύεται όλη η χρονιά και η οικονομία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αντίθεσή του στο άνοιγμα της χώρας εξέφρασε και ο Γιώργος Παυλάκης, χαρακτηρίζοντας «λάθος πείραμα» την μερική άρση των μέτρων. Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε πως αν δεν είχαμε lockdown θα είχαμε τριπλάσια κρούσματα του κορονοϊού και θα είχαμε γίνει Πορτογαλία.
Όπως δήλωσε το άνοιγμα που πάμε να κάνουμε είναι ένα πείραμα και πως θα φέρει περισσότερα κρούσματα ενώ σημείωσε πως θα κοστίσει αν ξεφύγει το 3ο κύμα. «Παγκόσμια πρώτη να ανοίγει μια χώρα στην κορύφωση του πανδημικού κύματος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς για την πιθανότητα 4ου κύματος επεσήμανε πως είναι πιθανόν να δούμε 4ο κύμα από τον Οκτώβριο.
Τόνισε με ένα πραγματικό lockdown 2-3 βδομάδων θα βλέπαμε πραγματική βελτίωση. Υπογράμμισε πως στην Ελλάδα κάναμε πατέντες αντί για lockdown και πως αυτή την στιγμή διακυβεύεται όλη η χρονιά και η οικονομία.
Διαβάστε ακόμη: Καπραβέλος: Η Αττική έχει καταρρεύσει, καταστροφική η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



