Ανοιγμα σχολείων 12 Απριλίου εν μέσω διαφωνιών εισηγείται η επιτροπή
Επτά ειδικοί - μεταξύ αυτών και ο Σωτήρης Τσιόδρας - διαφώνησαν στο άνοιγμα των Λυκείων από 12 Απριλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ανοιγμα σχολείων και συγκεκριμένα των Λυκείων στις 12 Απριλίου εισηγήθηκε - εν μέσω διαφωνιών - η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε από τις 10:00. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, οι ειδικοί είχαν εκφράσει τις διαφωνίες τους για τρία βασικά ζητήματα:
- Αν θα πρέπει να ανοίξουν όλες οι τάξεις των Λυκείων
- αν θα πρέπει να ανοίξει μόνο η Γ΄ Λυκείου
- ή αν θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά τα Λύκεια στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, οι ειδικοί - παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν στην επιτροπή ακόμη και από τον επικεφαλής της Επιτροπής, Σωτήρη Τσιόδρα - δέχθηκαν την πρόταση της κυβέρνησης να ανοίξουν όλα τα Λύκεια σε όλη τη χώρα, ακόμη και στις κατακόκκινες περιοχές (Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη).
Εγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr τονίζουν ότι υπήρξαν τουλάχιστον επτά μέλη της επιτροπής, μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής, Σωτήρης Τσιόδρας, που τάχθηκαν ξεκάθαρα κατά του ανοίγματος σχολείων των τριών τάξεων του Λυκείου και ειδικά στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου. Οπως περιγράφουν πηγές του ethnos.gr, οι επτά ειδικοί έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου ότι αυτό θα αποτελέσει άλλη μία σπίθα για την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στη χώρα. Τελικά, όμως, οι ειδικοί ψήφισαν αυτό που είχε προαναγγείλει και η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν όλες οι τάξεις των Λυκείων από τις 12 Απριλίου.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά στην Επιτροπή συμμετείχαν 28 από τα συνολικά 32 μέλη της. Πάντως, το απόγευμα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, θα κάνει ανακοινώσεις για το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων.
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



