Σεισμός στη Νίσυρο: Δύο σεισμικές δονήσεις τη νύχτα στο νησί
Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ είχε γίνει στη Νίσυρο και το πρωί της Τετάρτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο «ασθενείς» σεισμοί καταγράφηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 8 Απριλίου, στον θαλάσσιο χώρο νότια της Νισύρου, όπως έκανε γνωστό το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο πρώτος σεισμός έγινε στις 00:54 και είχε μέγεθος 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ενώ ακολούθησε και δεύτερη σεισμική δόνηση στις 03:33, μεγέθους 4,4 βαθμών.
Το επίκεντρο των δύο σεισμών εντοπίστηκε αντίστοιχα 13 και 14 χιλιόμετρα νότια της Νισύρου, σχεδόν 350 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά της Αθήνας. Σημειώνεται ότι και το πρωί της Τετάρτης στην ίδια περιοχή είχε γίνει σεισμός 4 Ρίχτερ.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



