Πρόεδρος εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού για την ανθρωποκτονία 76χρονου: Έχουμε μείνει άναυδοι
Δεν μπορούν να πιστέψουν το περιστατικό οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τον θάνατο 76χρονου ασθενούς με κορονοϊό, που ήταν διασωληνωμένος σε απλή κλινική στον Ερυθρό Σταυρό. Η αστυνομία έχει συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος βρισκόταν στο διπλανό κρεβάτι του 76χρονου και φαίνεται να έβγαλε από την πρίζα τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος. Μάλιστα, διάφορες πληροφορίες θέλουν τον ύποπτο να έχει κατηγορηθεί το 2006 για επίθεση και σωματική βλάβη, ενώ το 2019 για θωπεία ανηλίκου.
Για το περιστατικό μίλησε η Βούλα Γεωργάκη, πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, στο Open TV: «Πέρασαν οι γιατροί, άκουσαν ότι λειτουργούσε αλλά δεν ήταν πάνω στον ασθενή. Προσπάθησαν με ΚΑΡΠΑ αλλά δεν τα κατάφεραν».
«Είναι αδιανόητο, δεν το έχουμε ξανασυναντήσει» είπε στο MEGA. Επίσης, η πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου τόνισε πως ο 62χρονος, αμέσως μετά τον θάνατο του 76χρονου, εξετάστηκε από δυο ψυχολόγους του νοσοκομείου «και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανένα ψυχιατρικό νόσημα».
Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: 62χρονος ασθενής φέρεται να αποσύνδεσε αναπνευστήρα 76χρονου
Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»
Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου
Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια
Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



