Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι για να κλέψει και… αποκοιμήθηκε
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγο η… κούραση της «δουλειάς», λίγο το μαλακό στρώμα, δεν ήθελε και πολύ να ξεχάσει γιατί τρύπωσε μέσα σε ένα σπίτι ένας διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, πρωινές ώρες χθες, συνέλαβαν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφού εισήλθε παράνομα σε οικία στην περιοχή της Σταυρούπολης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό της. Kατά την παραμονή του στο χώρο, αποκοιμήθηκε.
Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη
Λήμνος ή Ισλανδία; Μαγικές εικόνες από το νησί που καλύφθηκε ολόκληρο από χιόνι!
Νέες σειρές, αγαπημένες επιστροφές και φιλόδοξες παραγωγές - Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στη μικρή οθόνη
Σάκκαρη για πρόταση γάμου από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Είμαι πολύ τυχερό κορίτσι
Μεγαλώνει η αγωνία στο Κραν Μοντανά για την 15χρονη Αλίκη - Αποκαλυπτικά βίντεο και ερωτήματα για την πυρασφάλεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



