Ιωάννινα: Αναβρασμός για τον κατ' εξαίρεση εμβολιασμό - Τι λέει το νοσοκομείο
Δεκάδες άτομα εμβολιάστηκαν χωρίς να ανήκουν στις κατάλληλες ηλικιακές κατηγορίες αλλά παρ' όλα αυτά, κλείνοντας ραντεβού κανονικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η υπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου Ιωαννίνων, Σταυρούλα Τσιάρα και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς μίλησαν στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN για τον κατ’ εξαίρεση εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στα Ιωάννινα.
Συγκεκριμένα, σε μεγάλη εταιρία στα Γιάννενα δεκάδες εργαζόμενοι εμβολιάστηκαν εκτός λίστας, κλείνοντας ωστόσο κανονικά ραντεβού. Τα άτομα ήταν 30-50 χρονών και αφού έγινε κατανοητό στους αρμόδιους έγινε αναφορά στον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με την υπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου Ιωαννίνων, Σταυρούλα Τσιάρα όλα τα εν λόγω άτομα έκλεισαν ραντεβού μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα, άρα εμβολιάστηκαν νομότυπα παρά το γεγονός ότι δεν είχαν δικαίωμα να εμβολιαστούν. «Εμβολιάστηκαν περίπου 25 άτομα. Δεν ήταν όλοι νέοι, υπήρχαν και πενηντάρηδες», τονίζει η ίδια.
«Διερευνούμε τα πάντα. Το σύστημα είναι ψηφιοποιημένο ακριβώς για να μπορούμε να το ελέγξουμε ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει απόλυτη παραδοχή από όλους πως λειτουργεί τέλεια. Ό,τι και αν έχει συμβεί θα φανεί», τόνισε από τη μεριά του ο Γεώργιος Γεωργαντάς.
Διαβάστε επίσης: Ιωάννινα: Παρέμβαση εισαγγελέα για εμβολιασμούς από το «παράθυρο»
Προ των πυλών το Εθνικό Απολυτήριο: Πότε έρχεται και τι αλλάζει στα Λύκεια - Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση
Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 ώρες για να σώσει τη μητέρα και τα δύο αδέλφια του
«Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



