Κινηματογραφική καταδίωξη στη λεωφόρο Ποσειδώνος: Ούτε φορούσε μάσκα, ούτε είχε δίπλωμα
Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εγκλώβισαν και του ζήτησαν να κατέβει από το όχημα, ο νεαρός άρχισε να τους βρίζει και αρνήθηκε να συνεργαστεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μετά την άρνηση νεαρού οδηγού να σταματήσει σε σινιάλο των Αρχών. Αντίθετα, ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.
Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εγκλώβισαν και του ζήτησαν να κατέβει από το όχημα, ο νεαρός άρχισε να τους βρίζει και αρνήθηκε να συνεργαστεί. Αφού κατέβηκε τελικά από το αυτοκίνητο αρνήθηκε να φορέσει μάσκα ενώ συνέχισε να βρίζει τους αστυνομικούς. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ένα μεταλλικό γκλοπ ενώ ο νεαρός όπως αποδείχτηκε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Ο οδηγός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα το βράδυ της Παρασκευής για τον σχηματισμό δικογραφίας.
Διαβάστε ακόμη: Γαύδος: «Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο» σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας
Στον «αέρα» η ηλεκτρονική συνταγογράφηση στα νοσοκομεία - Ανεκπαίδευτοι γιατροί και προβλήματα πριν την πρεμιέρα
Είμαστε όλοι Jane Doe: Χιλιάδες φοιτητές του Κορνέλ διαδήλωσαν ζητώντας την παραίτηση του πρύτανη
Μια βόλτα με τον σκύλο, μια κουβέντα για τον Τραμπ και τέσσερις σφαίρες: Ο παράλογος διχασμός των ΗΠΑ
Επιστροφή στις παραλίες: «Ατμοσφαιρικό βουνό» φέρνει 30άρια - Η πρόγνωση μέχρι το Σαββατοκύριακο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




