Πέλλα: Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία θανάτου της 68χρονης μετά το εμβόλιο
Δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων στην 68χρονη που κατέληξε μια μέρα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε το πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων στην σορό της 68χρονης γυναίκας, ωστόσο, ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος θα περιμένουν την ιστολογική εξέταση, της οποίας το πόρισμα θα δείξει αν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο που έκανε η 68χρονη.
Η άτυχη γυναίκα, έφυγε από την ζωή μια ημέρα έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer κι ενώ δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, όπως υποστηρίζουν τα παιδιά της.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης εξήγησε πως η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος. Αμεσα διακομίσθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις.
Όπως ο ίδιος συμπλήρωσε, οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πως θα περνούσαν. Ετσι, της έδωσαν εξιτήριο. Τo ίδιο βράδυ όμως, τα συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα διακομίσθηκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




