Στην Κάλυμνο την Πέμπτη ο Νίκος Χαρδαλιάς - Προβληματισμός για το ιικό φορτίο
Το μεγάλο ιικό φορτίο στη Κάλυμνο συνεχίζει να φορτίζει - Επίσκεψη Χαρδαλιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Κάλυμνο θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 20 Μαΐου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.
Ευρεία σύσκεψη (08.30) θα πραγματοποιηθεί με συμμετοχή του Έπαρχου της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Μανώλη Μουσελλή, του Δημάρχου Καλυμνίων, Δημήτρη Διακομιχάλη και όλων των συναρμόδιων τοπικών φορέων (Πυροσβεστικό Σώμα, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Νοσοκομείο Καλύμνου κ.α.). Την αποστολή θα συνοδεύει ειδική ομάδα διαχείρισης, αποτελούμενη από τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό, τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Πύρρο, τους Καθηγητές Λοιμωξιολογίας και μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, Θεοκλή Ζαούτη και Χαράλαμπο Γώγο, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νοσηλευτικής και Πρόεδρο του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε. (ΟΔΙΠΥ Α.Ε.), Δάφνη Καϊτελίδου, καθώς και την Επίκουρη Καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας, Καρολίνα Ακινόσογλου.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η προσπάθεια στήριξης όλων των υγειονομικών υπηρεσιών του νησιού, η διεξοδική ενημέρωση όλων των συναρμόδιων φορέων και ο βέλτιστος συντονισμός τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς υπενθυμίζεται ότι η Κάλυμνος βρίσκεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων έως τη Δευτέρα, 24 Μαΐου.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Οι περιοχές με το πιο επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο
«Υψηλής τεχνολογίας επιθετικό όπλο»: Θρίλερ με το drone στη Λευκάδα - Τι λέει ο ψαράς που το βρήκε
Τέλος ιστοσελίδα με πάνω από 20.000 βίντεο βιασμών αναίσθητων γυναικών: Η έρευνα του CNN που τη «γκρέμισε»
Πώς… ο Πούτιν και ο πόλεμος χάλασαν την Πρωτομαγιά: Πόσο μπορεί να επηρεάσει τα καιρικά φαινόμενα ανθρώπινος παράγων
Metallica: «Ξύπνα, Αθήνα», μας λένε σε πρωινή ανάρτησή τους - Είμαστε όλοι ξύπνιοι και... πολύ ψύχραιμοι!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



