Βόλος: Εξαφάνιση δύο 13χρονων κοριτσιών
Αγωνία για τους οικείους των κοριτσιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς εξαφανίστηκαν δύο νεαρές μαθήτριες από τον Βόλο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμανε amber alert κι αναφέρει χαρακτηριστικά πως στις 19 Μαΐου 2021 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στην περιοχή του Βόλου, οι ανήλικες Ευγενία Τ., 13 ετών, και Αλίκη Τ., 13 ετών. Η ανήλικη Ευγενία T. έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας. Η ανήλικη Αλίκη T. έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



