Ριτσώνα: Πέθανε μωρό 8 μηνών στο νοσοκομείο - Καταγγελία ότι το έμαθαν οι γονείς 3 μέρες μετά
Το μωρό πέθανε την περασμένη Παρασκευή, 21 Μαΐου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός μωρού 8 μηνών, το οποίο την περασμένη εβδομάδα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα από το νοσοκομείο της Χαλκίδας. Το βρέφος από το Κέντρο Υποδοχής της Ριτσώνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και αναπνοή από τους γονείς του.
Οι ίδιοι ενημέρωσαν τους γιατρούς πως το μωρό υπέστη ατύχημα όταν έπεσε από το κρεβατάκι του. Αμέσως, οι παιδίατροι με την μέθοδο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης έδωσαν στο παιδί ζωή και έτσι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στην Αθήνα. Το βρέφος παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Αγία Σοφία, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μεγάλη του μάχη.
Οπως αναφέρει το tvstar.gr, το μωρό πέθανε την περασμένη Παρασκευή, 21 Μαΐου, αλλά όπως υποστηρίζουν οι γονείς, έμαθαν την τραγική είδηση το πρωί της Δευτέρας.
Διαβάστε επίσης: ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ρολό κοτόπουλο γεμιστό λόγω σαλμονέλας
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




