Σέριφος: Απειλή για βόμβα στο SPEEDRUNNER 3 - Κατέβασαν τους επιβάτες
Το πλοίο εκτελεί δρομολόγιο Σίφνος - Πειραιάς και έχει 245 επιβάτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Σερίφου έπειτα από απειλή για βόμβα στο πλοίο SPEEDRUNNER 3. Το πλοίο εκκενώθηκε άμεσα και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από το Λιμενικό.
Το πλοίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τη Μήλο με προορισμό τον Πειραιά. Στο SPEEDRUNNER 3 επέβαιναν 245 άτομα, τα οποία περιμένουν στο λιμάνι μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έπειτα από έλεγχο του Λιμενικού διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για βόμβα και το πλοίο άμεσα αναμένεται να συνεχίσει το δρομολόγιο με προορισμό τον Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το «σαφάρι θανάτου» στο Σεράγεβο: Συναγωνίζονταν ποιος θα σκοτώσει την πιο όμορφη γυναίκα
Βίντεο-σοκ με εξαγριωμένο κάστορα να επιτίθεται σε οκτάχρονο στο Νιου Τζέρσεϊ
Eurovision 2026: Σε ποια θέση θα τερματίσει η Ελλάδα με τον Akyla;
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μπόνι Τάιλερ - Υποβλήθηκε σε επέμβαση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



