Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: Δέκα αστυνομικοί τραυματίες από τα επεισόδια
Στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί για τις πρώτες βοήθειες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί από τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα πάνω από τον Άγνωστο Στρατιώτη κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι διαδηλωτές, νωρίτερα, είχαν φτάσει πολύ κοντά στους αστυνομικούς, τους οποίους και προκαλούν πετώντας βεγγαλικά, καπνογόνα και δύο μολότοφ και οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.
Στους 60.000 οι συγκεντρωμένοι
Από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου 60.000 πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Για την εκδήλωση έφτασαν στην Αττική 326 λεωφορεία, από τα οποία 253 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, 71 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και δύο από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.
Βελτιωμένη η εικόνα στο μέτωπο της Δυτικής Αττικής: Το «βάρος» πέφτει πλέον στις κρίσιμες ώρες των αναζωπυρώσεων - Live ενημέρωση
Κυψέλη: Δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνεργός - Η «ακτινογραφία» ιδιωτικού ερευνητή
Συνελήφθη αδερφός αντιδημάρχου στην Ψάθα: Έσπασε μπλόκο και έπεσε με το αυτοκίνητο στα συντρίμμια του ελικοπτέρου
Χτύπημα σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων στο Στενό του Ορμούζ - Αγνοείται ναυτικός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



