Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: Εκτεταμένη χρήση χημικών καταγγέλλουν οι διαδηλωτές
Συνεχίζονται τα επεισόδια μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεύτερος γύρος χρήσης χημικών, η οποία και είναι η πιο εκτεταμένη από όσες έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή. Από τα μεγάφωνα οι διοργανωτές καταγγέλλουν την αστυνομία ότι με την εκτεταμένη χρήση χημικών επιθυμεί να διαλυθεί η διαδήλωση.
Με αφορμή την επίθεση από μία μερίδα διαδηλωτών, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, προκαλώντας τη διάσπαση της συγκέντρωσης ακριβώς μπροστά στη Βουλή. Αρχικά, μία ομάδα διαδηλωτών θέλησαν να ανέβουν τη σκάλα, βρίσκοντας αντίσταση από μία διμοιρία των ΜΑΤ, οι οποίοι τους εμπόδισαν να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους.
Για αρκετά λεπτά υπήρξαν συγκρούσεις, ενώ οι διαδηλωτές πέταξαν κόκκινες και άσπρες μπογιές στους αστυνομικούς. Ακολούθησαν νέες συγκρούσεις, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, διαλύοντας τον λαό που είχε κατακλύσει τον Άγνωστο Στρατιώτη, ακριβώς έξω από τη Βουλή επί της λεωφόρου Αμαλίας.
Το Ισραήλ λέει πως «κέρδισε» τον πόλεμο με το Ιράν αλλά δεν σταματά: Τα σχέδια 3 εβδομάδων
«Η διοίκηση της Βιολάντα έστειλε τις γυναίκες στην απανθράκωση» - Το ξέσπασμα του γιου της Σταυρούλας Μπουκουβάλα
Τα 18 γαϊδουράκια «κομάντο» που σταματούν φωτιές: Η ξεχωριστή ιστορία των «Burritos Bomberos»
Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε τη συγκλονιστική αλήθεια για τη μητέρα της - «Δεν έπρεπε να είχε συμβεί»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



