ΕΛΤΑ Courier: Περισσότερα από 6.900 δέματα στους πυρόπληκτους
Από τις 5 έως τις 18 Αυγούστου έγιναν πάνω από 1.700 αποστολές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Περισσότερα από 6.900 δέματα με είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και αποστάλθηκαν δωρεάν στους πυρόπληκτους στο πλαίσιο της δράσης της ΕΛΤΑ Courier. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρεία, η εν λόγω δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή στις 18 Αυγούστου για δωρεάν αποστολές αγαθών και υλικών πρώτης ανάγκης από Ελλάδα και Κύπρο προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.
Παράλληλα, με πρωτοβουλία των εργαζομένων της η ΕΛΤΑ Courier συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.
«Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΕΛΤΑ Courier διεκπεραίωσε από τις 5 έως τις 18 Αυγούστου πάνω από 1.700 αποστολές και με περισσότερα από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές σε όλη την Ελλάδα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη δράση» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.
«Με την υποστήριξη που μας έδειξαν οι πελάτες μας και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας, συνδράμαμε με τα δικά μας μέσα προς όλους όσους το είχαν ανάγκη. Για τον λόγο αυτό, η ΕΛΤΑ Courier θέλει να ευχαριστήσει όλους που στήριξαν αυτό το εγχείρημα», αναφέρει.
Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Οριοθετημένη αλλά όχι υπό έλεγχο - Εκκενώθηκαν τα πρώτα σπίτια στο Μαρμάρι
Νέα σχολική χρονιά: Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ΑΜΕΑ οδηγούνται σε παραίτηση
Κορονοϊός: Πώς μια αμερικανική βάση έγινε επίκεντρο κινέζικων θεωριών συνωμοσίας
Συγκλονίζει ο πατέρας του 9χρονου στη Ζάκυνθο: «Το παιδί μου έμεινε στα χέρια»
Ματίνα Παγώνη: Οι πόνοι που πέρασε και η επέμβαση - Τι είπε για την περιπέτειά της
Φοιτητική στέγη: Πανάκριβο το «κεραμίδι» στην Αθήνα - 164% πάνω τα ενοίκια σε 10 χρόνια
Στοίχημα για τη ΝΔ οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι: Οι αντιδράσεις στο πακέτο της ΔΕΘ, η απάντηση στην αντιπολίτευση
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Η τρίτη πράξη στη Θεσσαλονίκη και η ώρα των απαντήσεων για το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης»
Οι διαφορετικές προσεγγίσεις για Σαμαρά, το πρόβλημα Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ που δεν τελειώνει με τις μεταγραφές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




