Σχολεία: Επιστροφή στις τάξεις με δια ζώσης διδασκαλία – Πότε θα εφαρμόζεται η τηλεκπαίδευση
Τι είπε η υφυπουργός Παιδείας για το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εκπαιδευτικούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με δια ζώσης διδασκαλία θα λειτουργήσουν φέτος τα σχολεία, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, η τηλεκπαίδευση θα ισχύει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως με τις ευπαθείς ομάδες. Επίσης τόνισε πως προς το παρόν δεν εξετάζεται υποχρεωτικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών.
Επιστροφή στα θρανία με δια ζώσης διδασκαλία
«Η επιθυμία του υπουργείου Παιδείας είναι η επαναφορά στη δια ζώσης διδασκαλία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η ίδια, σημείωσε πως οι μαθητές άνω των 12 ετών μπορούν να εμβολιαστούν και συνεπώς γι’ αυτούς θα δοθούν δωρεάν self test. Τα ποσοστά εμβολιασμού στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα αυξάνονται.
Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας, μεγάλη είναι η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών στους εμβολιασμούς, ενώ ένα ποσοστό της τάξης περίπου 20% δεν έχει εμβολιαστεί και γι’ αυτό χρειάζεται να παρθούν μέτρα, όπως ο εργαστηριακός έλεγχος των εκπαιδευτικών με δική τους ευθύνη και δαπάνη.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ολόκληρη η απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ
Αφγανιστάν: Εγκατέλειψαν την Καμπούλ και οι τελευταίοι βρετανοί στρατιώτες - Φωτογραφίες
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




