Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Συνελήφθη ο δράστης
Ο δράστης φέρεται να προέβαλε αρχικά αντίσταση στη σύλληψή του ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε στην κατοχή του Καλάσνικοφ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στο υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη στην οδό Κατεχάκη και φέρεται να προέβαλε αρχικά αντίσταση στη σύλληψή του, αλλά τελικώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχε πάνω του ένα πυροβόλο όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Ένα τέτοιο όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και στη ληστεία.
Υπενθυμίζεται ότι τη συγκεκριμένη ληστεία την είχαν διαπράξει δύο άτομα. Οι δράστες είχαν μπει στο τραπεζικό κατάστημα στο κεντρικό σημείο της Αθήνας μέρα - μεσημέρι χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό και χειρουργικές μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Σεισμός Κρήτη: 2.500 σκηνές για σεισμόπληκτους - Σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης η περιοχή
ΕΟΔΥ: Προς παραίτηση ο Αρκουμανέας - Έτοιμο για τη διαδοχη κατάσταση το υπουργείο Υγείας
Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Συνελήφθη ο δράστης
«Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



