Κακοκαιρία Μπάλλος: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για αγνοούμενο στην Εύβοια
Το ethnos.gr στην Εύβοια όπου χτυπήθηκε από τη μανία του Μπάλλου - Ολονύκτιες έρευνες για τον 69χρονο βοσκό.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση αγνοούμενου στην περιοχή Τσακαίοι στη Νότια Εύβοια.
Ο άνδρας 69 ετών, βοσκός κατά πληροφορίες, κάλεσε ο ίδιος την Πυροσβεστική καθώς εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του λόγω ορμητικών νερών που υπάρχουν στην περιοχή από την κακοκαιρία Μπάλλος.
Την τελευταία φορά που έδωσε σημάδια ζωής ήταν στις 16:30 της Πέμπτης. Λίγη ώρα μετά τα ορμητικά νερά δύο χειμάρρων στα Μεσοχώρια και στο χωριό Τσακαιοί παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμα τους.
Μεγάλες είναι οι καταστροφές στην παραλία Λιμνιώνα όπου η θάλασσα έχει γίνει ένα με το ποτάμι και έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος της παραλίας και υποδομές κατοικιών.
Την ίδια ώρα όπως καταγράφει σε αποκλειστικές εικόνες το ethnos.gr που βρίσκεται στο σημείο, στο χωριό έχουν σημειωθεί καταστροφές με δρόμους και μάντρες σπιτιών να έχουν σπάσει.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας.
Διπλωματικές πηγές για επιστολή Μπλίνκεν: Τι προσφέρει στη χώρα μας
Κακοκαιρία Μπάλλος: Η στιγμή που οι επιβάτες λεωφορείου βγαίνουν από λεωφορείο που εγκλωβίστηκε στα νερά
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και επισήμως υποψήφιος για την προεδρία ο Παύλος Γερουλάνος
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



