Τραγωδία στην Καλαμάτα: Τι προκάλεσε την έκρηξη με τους τρεις νεκρούς (pics+vid)
Από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν επίσης ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και μία εργαζόμενη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την τραγική είδηση ότι τρεις γυναίκες εργαζόμενες σε κουζίνα ταβέρνας έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της τοπικής εορτής της Καλαμάτας, καθώς το Σάββατο (2/2) είναι της Υπαπαντής και η πόλη είναι γεμάτη από επισκέπτες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το tharrosnews.gr, σημειώθηκε ανάφλεξη σε φιάλη υγραερίου στην κουζίνα της ταβέρνας «Διόνυσος» στη συμβολή των οδών Ηρώων & Σανταρόζα.
Το βράδυ στις 21:00 σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, στο κατάστημα «Διόνυσος» υπήρχαν περί τους 20 πελάτες και το προσωπικό του μαγαζιού, όταν προσπάθησαν να αλλάξουν φιάλη υγραερίου με αποτέλεσμα να φουντώσει η κουζίνα και να βρουν τραγικό θάνατο οι 3 γυναίκες που εργάζονταν εκεί, ανάμεσα τους και η σύζυγος του ιδιοκτήτη.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής δύναμης Καλαμάτας απεγκλωβίζοντας και πελάτες που βρίσκονταν στη ταβέρνα, ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στην κουζίνα, όπου εντόπισαν 3 γυναίκες.
Άμεσα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέκυψαν λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που έφεραν.
Από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν επίσης ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Έρχονται εξελίξεις στη δίκη των Τεμπών μετά την πρώτη αποζημίωση σε συγγενείς - «Το ελληνικό δημόσιο γνώριζε»
Φρίκη στον Εύοσμο: Νεκρή 59χρονη, ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια - Εντοπίστηκε ημίγυμνη
Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή, απολύθηκε και συνέχισε να τον παρενοχλεί μέχρι που μπήκε φυλακή - «Είναι ηλίθια»
Unabomber: Ο serial killer με IQ 167 που οδήγησε μόνος τις Αρχές μέχρι την πόρτα του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



