Έβρος: Θρίλερ με τις έρευνες για εντοπισμό αγνοούμενων προσφύγων
Τι δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θρίλερ αναφορικά με την εξέλιξη των ερευνών στον ποταμό Έβρο από άνδρες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ για την αναζήτηση τεσσάρων αγνοούμενων προσφύγων (μίας γυναίκας και τριών παιδιών) μετά την ανατροπή της πλαστικής βάρκας, στην οποία επέβαιναν το Σάββατο (2/2).
Οι έρευνες φέρεται να σταμάτησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (03.02) καθώς η πληροφορία για ύπαρξη και άλλων αγνοούμενων στην περιοχή Πετράδες Έβρου δεν επιβεβαιώθηκε.
Ωστόσο ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Νίκος Μενεξίδης μιλώντας στο ethnos.gr δήλωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι τη δύση του ηλίου και θα επαναληφθούν και αύριο.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Σοκαριστικό βίντεο από το τραγικό τροχαίο με δυο ανήλικους νεκρούς στη Μυτιλήνη - Η στιγμή που χάνουν τον έλεγχο της μηχανής
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα ΝΔ, οριακά δεύτερο το νέο κόμμα Τσίπρα - Τέταρτη η Καρυστιανού
Ανείπωτη τραγωδία με σχολικό λεωφορείο στο Βέλγιο: Συγκρούστηκε με τρένο - Τουλάχιστον 4 νεκροί, ανάμεσά τους 2 ανήλικοι
Αρρωστημένη υπόθεση στη Γαλλία: Την έβαζε να πίνει ούρα και να τη βιάζουν άντρες - «Σταμάτησα να μετράω στους 487»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



