Αστυνομικός εν ενεργεία χειροτονήθηκε διάκονος (pics & vid)
Ο αστυνομικός, βαθιά συγκινημένος από το Μυστήριο της Ιεροσύνης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τιμή που του έκανε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

'Eνας εν ενεργεία αστυνομικός στην Αργολίδα χειροτονήθηκε διάκονος από τον Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο.
Το μυστήριο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Φίχτια Αργολίδος την Κυριακή.
Ο αστυνομικός, βαθιά συγκινημένος από το Μυστήριο της Ιεροσύνης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τιμή που του έκανε, την οικογένεια του, καθώς και τον εφημέριο του Ιερού ναού, πρωτοπρεσβύτερο π. Αποστόλη Χασάπη κι όλους όσους παραβρέθηκαν στην εις διάκονο χειροτονία του.
Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Μάνης στην ομιλία του προς τον νέο Διάκονο τόνισε ότι τόσα χρόνια ήταν στην υπηρεσία για την ασφάλεια των πολιτών και τώρα θα βρίσκεται στην υπηρεσία για την ασφάλεια των ψυχών. Σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr ο νέος διάκονος θα διατηρήσει την δημοσιοϋπαλληλική του ιδιότητα, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο του στην διακονία, ως άμισθος κληρικός.
Ο αστυνομικός, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και βρίσκεται κοντά στην εκκλησία από μικρή ηλικία, τονίζει ότι «η επιθυμία να προσφέρει εθελοντικό έργο διακονίας, προϋπήρχε»


Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Λάδι στη φωτιά από Τραμπ: Απειλεί να στείλει στρατό στην Μινεσότα - Τι είναι ο «νόμος περί εξέγερσης» που επικαλείται
Ιωάννης Κιζάνης: Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι της φρεγάτας «Κίμων»
Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
«Eurojourney: Πάμε Βιέννη;»: Το ταξίδι μόλις ξεκινάει!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



