Μπλόκο στις σήραγγες των Τεμπών το Σάββατο (9/2) αποφάσισαν οι αγρότες
Απέρριψαν για ακόμα μια φορά το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλιμάκωση σε ακραίο βαθμό των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει το αίτημα τους για συνάντηση με διυπουργικό κλιμάκιο.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr οι αγρότες αφού απέρριψαν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Σταύρου Αραχωβίτη ως “άνευ ουσίας”, αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Έτσι, η γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας αποφάσισε το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, να μετακινηθούν στην εθνική οδό, στο ύψος των σηράγγων τρακτέρ, αλλά και αγροτικά αυτοκίνητα και να αποκλείσουν το δρόμο.
Αποκλεισμός της Πατρών–Κορίνθου
Αύριο Πέμπτη (7/2) κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιαλείας. Όπως αποφάσισαν θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.
Η δυναμική κινητοποίηση των αγροτών θα γίνει την Πέμπτη, στις 16:00. Σύμφωνα με το tempo24, οι αγρότες έλαβαν την απόφασή τους σε ευρεία συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τρίτης.
Οι αγρότες της περιοχής ζητούν από την κυβέρνηση να προγραμματιστεί, άμεσα, συνάντηση προκειμένου να θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους.
Πατροκτονία στη Γλυφάδα: «Ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα» - Οι μαρτυρίες που σοκάρουν
Ο 37χρονος Άλεξ που δολοφονήθηκε από την ICE «ήθελε να αλλάξει τον κόσμο»
Διαιτητής του βόλεϊ κάηκε ζωντανός στο σπίτι του: Ξέσπασε φωτιά από γκαζάκι
Ξύλο μεταξύ Βεζένκοφ και Πετρόπουλου - Σκηνές έντασης στο Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



