ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών (pics)
Την ίδια ώρα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκεντρώνονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη με απορριμματοφόρα με σκοπό να περικυκλώσουν το υπουργείο Οικονομικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δήμων συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική που έχει κηρύξει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι αντιδρούν στην εφαρμογή του ν. 4512/2018 με τον οποίο στην ουσία διακόπτεται η καταβολή του επιδόματος Βαρέων και Ανθυγιεινών από 1η Μάρτη ενώ παράλληλα ζητούν βασικό μισθό 751 ευρώ για μόνιμους και συμβασιούχους.


Οι συμβασιούχοι, απαιτούν ακόμη την ανανέωση των συμβάσεων τούς καθώς και τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανεργία τους μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.


Την ίδια ώρα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκεντρώνονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη με απορριμματοφόρα με σκοπό να περικυκλώσουν το υπουργείο Οικονομικών.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




