Επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στην Πειραιώς (vid)
Η όγδοη επίθεση μέσα σε 13 ημέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περίπου 10 άτομα της αναρχικής οργάνωσης πραγματοποίησαν επίθεση στις 6:15 το πρωί της Κυριακής . Κρατώντας βαριοπούλες και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους σε κράνη και μάσκες, άρχισαν να χτυπούν με μανία τις γυάλινες πόρτες πολυκαταστήματος στην οδό Πειραιώς, προκαλώντας ζημιές.
Αυτή είναι η όγδοη επίθεση που πραγματοποιεί ο «Ρουβίκωνας» μέσα σε 13 ημέρες, καθώς είχαν προηγηθεί «χτυπήματα» σε πρεσβείες και εταιρείες.
Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για τη νέα επίθεση και έδωσε τη δημοσιότητα το βίντεο από την έφοδο των μελών του στο πολυκατάστημα.
Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



