Εκκενώνεται ο Πλατανιάς Ρεθύμνου λόγω κακοκαιρίας
Η απομάκρυνση κατοίκων γίνεται για προληπτικούς λόγους καθώς ήδη έχουν πλημμυρίσει υπόγεια στην περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι αρμόδιοι φορείς πολιτικής προστασίας έδωσαν εντολή για εκκένωση σπιτιών στον Πλατανιά του Δήμου Ρεθύμνου. Λόγω των σοβαρών ενδείξεων για υπερχείλιση του Πλατανιανού ποταμού, οι αρχές απομακρύνουν τους πολίτες από τα σπίτια που βρίσκονται κοντά στο ποτάμι και από σπίτια τα οποία είναι επικίνδυνο να πλημμυρίσουν.
Ο ποταμός αυτός έχει φουσκώσει λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων αλλά και από το γεγονός, ότι δέχεται όλο τον όγκο του νερού που υπερχειλίζει από το φράγμα Ποταμών Αμαρίου.
Η απομάκρυνση κατοίκων γίνεται για προληπτικούς λόγους καθώς ήδη έχουν πλημμυρίσει υπόγεια στην περιοχή.
Τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία Ωκεανίς «σφυροκοπά» την Κρήτη, έχοντας προκαλέσει τεράστια προβλήματα και καταστροφές.
Πηγή: rethemnosnews.gr
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



