Σύγκρουση λεωφορείων στο Αιγάλεω - Πληροφορίες για 15 τραυματίες
Συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Πίνδου στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα το ένα να καταλήξει πάνω σε μια κολώνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύγκρουση δύο λεωφορείων σημειώθηκε στο Αιγάλεω, το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 15:00.
Τα δύο λεωφορεία -το 829 και το 811- συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Πίνδου στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα το ένα να καταλήξει πάνω σε μια κολώνα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του ΕΚΑΒ, τραυματίστηκαν 15επιβάτες, αλλά ευτυχώς ελαφρά. Εννέα τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι υπόλοιποι προσήλθαν μόνοι τους.
Ωστόσο, το παράδοξο είναι πως ο ΟΑΣΑ, την ίδια στιγμή, κάνει λόγο μόνο για τέσσερις με πέντε τραυματίες.
Από τη σύγκρουση υπάρχουν υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το σημείο της σύγκρουσης βρίσκεται κοντά στο ΤΕΙ Αθήνας. Το ένα λεωφορείο κινούνταν επί της οδού Κορυτσάς και το δεύτερο επί της Πίνδου. Ο οδηγός του λεωφορείου που βρισκόταν στην Κορυτσάς, παραβίασε το στοπ, ενώ ο άλλος οδηγός δεν κατάφερε να σταματήσει.
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



