Νέα διαμαρτυρία από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξανά στους δρόμους είναι σήμερα, Πέμπτη, εκπαιδευτικοί που αντιδρούν στον τρόπο διορισμού και προσλήψεων, πραγματοποιώντας στάση εργασίας και συλλαλητήριο στα Προπύλαια.
Οι εκπαιδευτικοί ζητούν κατάργηση του προσοντολόγιου του νόμου 4589/2019, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με έστω και μία σύμβαση με τον άμεσο διορισμό τους αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία, μαζικούς μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη όλων των πραγματικών αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης που ένα μέρος του καλύπτουν σήμερα οι πάνω από 33.000 αναπληρωτές και αποτροπή της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης κυβέρνησης ΕΕ – ΟΟΣΑ / Ενάντια στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση και την υποβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης. Μάλιστα έχουν προκηρύξει στάση εργασίας από τις 13:00 ως τη λήξη του ωραρίου.
Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Από το Θιβέτ στον Πυρσό Γρεβενών: Ο αθλητικογράφος με τη μεγαλύτερη συλλογή κασκόλ προβλέπει την ομάδα έκπληξη του Μουντιάλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



