Πέταξαν χειροβομβίδα στο ρωσικό προξενείο
Χειροβομβίδα εξερράγη στη ρωσική πρεσβεία - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί - Άφαντοι οι δράστες - Χτενίζει την περιοχή η αντιτρομοκρατική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χειροβομβίδα πέταξαν άγνωστοι κατά της ρωσικής πρεσβείας τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ως εκ θαύματος, δεν υπήρξαν θύματα, καθώς όταν εξερράγη, ο φρουρός βρισκόταν σε απόσταση από το φυλάκιο. Οι δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, κινήθηκαν αστραπιαία και πέταξαν τη χειροβομβίδα στις 3:50 τα ξημερώματα, ενώ έγιναν... καπνός μέσα σε δευτερόλεπτα. Το ρωσικό προξενείο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στην οδό Τζαβέλα 5.
Λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές εντόπισαν μία καμένη μοτοσικλέτα στα Εξάρχεια κι εξετάζεται αν είναι αυτή που επέβαιναν οι δύο δράστες ή δεν έχει σχέση με το συμβάν.
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει αποκλείσει τη γύρω περιοχή και συλλέγει υλικό από τον εκρηκτικό μηχανισμό, καθώς κι από τις κάμερες ασφαλείας της πρεσβείας κι ενδεχομένως, παρακείμενων κτιρίων.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



