Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στον Σολομό Κορινθίας - Αποκλεισμένη η περιοχή
Δράστης ένας 35χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον δράστη και μετέφερε το πτώμα του σε λατομείο της περιοχής.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εγκλημα στη γειτονιά του Σολομού Κορινθίας, όταν ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε μέλος συμμορίας Ρομά που επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το βράδυ της Κυριακής (24/3) δύο άνδρες Ρομά επιχείρησαν να ληστέψουν το σπίτι ενός 35χρονου, όταν ο ιδιοκτήτης τους αντελήφθη, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον έναν από τους δύο διαρρήκτες.
Ο δεύτερος διαρρήκτης, κατάφερε να διαφύγει και πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου παραδέχτηκε πως μαζί με τον συνεργό του αποπειράθηκαν να ληστέψουν το σπίτι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα και κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν, κατόπιν υπόδειξης του ίδιου.
Ωστόσο, η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον συνεργό του και οι έρευνες συνεχίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (25/3). Οι αστυνομικοί εντόπισαν αίμα στην καρότσα του οχήματος που ανήκε στον 35χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού. Υστερα από πιέσεις αυτός παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τον 48χρονο αγνοούμενο και οδήγησε τις αρχές κοντά σε ένα τοπικό λατομείο όπου είχε κρύψει το πτώμα.
Από το συμβάν έχει ξεσπάσει σάλος και αναταραχές στην τοπική κοινωνία, με την κοινότητα των Ρομά να διαμαρτύρεται για τον θάνατο του 48χρονου.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




