Θεσσαλονίκη: Νεαροί σκαρφαλώνουν στο πίσω μέρος του ΟΑΣΘ (pics)
Σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, ενημερώθηκαν το κέντρο του ΟΑΣΘ, αλλά και η Αστυνομία, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ομάδα νεαρών αγοριών, στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης, σκαρφαλώνουν στο πίσω μέρος των αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ, θέτοντας τη σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο, όπως καταγγέλλουν οδηγοί του ΟΑΣΘ και πολίτες, σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, αλλά και την Ένωση Πολιτών «Μετέωρα Πολίχνης».
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το περιστατικό συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο.
Όπως αναφέρουν οδηγοί του ΟΑΣΘ και πολίτες, οι νεαροί αφού σκοτεινιάσει «ξεκινούν το παιχνίδι με τον θάνατο αγνοώντας το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουν».
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, στη γραμμή 35 Μετέωρα επαναλήφθηκε το περιστατικό, ωστόσο ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και σταμάτησε πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.
Σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, ενημερώθηκαν το κέντρο του ΟΑΣΘ, αλλά και η Αστυνομία, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
Φωτογραφία - Ένωση Πολιτών «Μετέωρα Πολίχνης»
Η άλλη πλευρά του ελληνικού τουρισμού: Εργασία 15 ωρών, «μαύρα» μεροκάματα και τρώγλες - «Έφτυσα αίμα για να πληρωθώ»
Προεκλογικό «φρένο» στο ΕΣΥ: Οι τρεις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που... μπήκαν στο συρτάρι
Θρίλερ με τη χειροβομβίδα στη Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος», τα ευρήματα στο σπίτι του και ο ισοβίτης
Γιατί καίγεται η Δυτική Ευρώπη: Τι συμβαίνει σε Γαλλία και Ισπανία - Τα μέτωπα και η κλιματική αλλαγή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




