ΕΦΕΤ: «Βροχή» από πρόστιμα σε τρεις αλυσίδες σούπερ μάρκετ
Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρόστιμα σε πέντε επιχειρήσεις τροφίμων συνολικού ύψους 63.800 ευρώ επέβαλε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Τα πρόστιμα αφορούν τρεις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μία επιχείρηση παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου και ένα ζαχαροπλαστείο. Επίσης, εξέτασε έξι ενστάσεις κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων και επικύρωσε την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 11.025 ευρώ.
Σημειώνεται ότι μέσα στο 2019 έχει επικυρωθεί από το Διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΕΤ η επιβολή προστίμων σε 34 επιχειρήσεις τροφίμων συνολικού ύψους 507.465 ευρώ.
Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία τους και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλίζει και να προστατεύει τα συμφέροντα των καταναλωτών.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




