Ιωάννινα: Βρέθηκε νεκρός ο πεζοπόρος αστυνομικός, πατέρας τεσσάρων παιδιών
Εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 700 μέτρων - Δύσκολη η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δυστυχώς, νεκρός βρέθηκε ο πεζοπόρος αστυνομικός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος αγνοείτο.
Η σορός του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε σε βάθος περίπου εφτακοσίων μέτρων και σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πτώσης που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.
Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού βρισκόταν σε εξέλιξη από το Σάββατο, 13 Απριλίου, στο όρος Τύμφη στα Ιωάννινα, όπου αγνοείτο ο πεζοπόρος, σε δύσβατη περιοχή. Πρόκειται για έναν 39χρονο αστυνομικό, πατέρα τεσσάρων παιδιών. Οι συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή έκαναν πιο δύσκολη την έρευνα.
Η σύζυγός του απηύθυνε σπαρακτική έκκληση στα social media μέσω του λογαριασμού του άνδρα της: «Γράφω πρώτη φορά στο fb. Παρακαλώ όλους εσάς τους φίλους του να προσευχηθείτε γι' αυτόν, να γυρίσει πίσω στα παιδιά του. Ο φίλος σας αγνοείται σε μία χαράδρα! Η γυναίκα του».
Ο αγνοούμενος αστυνομικός είχε πάει για πεζοπορία με τρεις φίλους του, όταν γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα στη Μονή Στομίου.
Οι φίλοι του αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας μαζί με την ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του μέχρι αυτή την ώρα.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



