Χανιά: Πέταξαν την ελληνική σημαία στο χώμα και ανέβασαν τη γερμανική
Οι δύο Γερμανοί δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους - Τι υποστήριξαν στην απολογία τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Γερμανοί τουρίστες που βρέθηκαν στα Χανιά για πεζοπορία ξεκρέμασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία φτάνοντας σε έναν αρχαιολογικό χώρο και στην θέση της έβαλαν τη γερμανική.
Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και ύστερα από καταγγελίες συνελήφθησαν και τη Δευτέρα δικάστηκαν από για τις πράξεις τους και τιμωρήθηκαν με φυλάκιση δέκα μηνών με αναστολή.
Οι δύο 23χρονοι, δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους και, κατά τη διάρκεια της απολογίας τους, υποστήριξαν πως πάνω στον ενθουσιασμό τους που είχαν φθάσει τον προορισμό τους κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανέβασαν τη γερμανική, χωρίς όμως να θέλουν να προσβάλουν ή να βεβηλώσουν το ελληνικό σύμβολο.

Μάλιστα, για να πείσουν τους δικαστές προέβαλαν ως επιχείρημα ότι δεν πέταξαν ούτε έσκισαν την ελληνική σημαία, αλλά την τοποθέτησαν κάτω από μια πέτρα για να μην την πάρει ο αέρας.
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



