Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό ΓΕΣ
Πέταξαν αρχικά πάνω από το ελικόπτερο του στρατηγού Καμπά και στη συνέχεια επιχείρησαν να πετάξουν μπροστά και κοντά στο ελικόπτερο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδιο που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης του Σινούκ με το οποίο πετούσε πέριξ του Καστελόριζου ο Αρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς σημειώθηκε πριν από λίγο.
Όπως αναφέρει το militaire.gr, o Αρχηγός ΓΕΣ επισκεπτόταν μονάδες της περιοχής. Τουρκικά F-16 πέταξαν αρχικά πάνω από το ελικόπτερο του στρατηγού Καμπά και στη συνέχεια επιχείρησαν να πετάξουν μπροστά και κοντά στο ελικόπτερο ώστε να προκαλέσουν ισχυρές αναταράξεις από τα καύσιμα και τους κινητήρες τους.
Η ψυχραιμία των χειριστών και η γρήγορη εμφάνιση ελληνικών F-16 απέτρεψαν τα χειρότερα.
Στις 25 Μαρτίου ο τουρκικός πύργος ελέγχου είχε προειδοποιήσει τον πιλότο που μετέφερε με το Σινούκ τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Αγαθονήσι να απομακρυνθεί, όπως είπε, από τον τουρκικό εναέριο χώρο.
Η σημαδιακή 2η μέρα του έτους για τον Μαύρο Καβαλάρη – Το 1924 παραιτήθηκε και το 1945 επανήλθε ως Πρωθυπουργός
Η ντροπή της Ελλάδας: Τα αξιώματα που απήλαυσαν όσοι σχεδίασαν τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια
Τα σενάρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, τα αποκαλυπτικά βίντεο και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
Θρήνος για τον Τόμι Λι Τζόουνς: Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου η 34χρονη κόρη του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




