Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό ΓΕΣ
Πέταξαν αρχικά πάνω από το ελικόπτερο του στρατηγού Καμπά και στη συνέχεια επιχείρησαν να πετάξουν μπροστά και κοντά στο ελικόπτερο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επεισόδιο που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης του Σινούκ με το οποίο πετούσε πέριξ του Καστελόριζου ο Αρχηγός ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς σημειώθηκε πριν από λίγο.
Όπως αναφέρει το militaire.gr, o Αρχηγός ΓΕΣ επισκεπτόταν μονάδες της περιοχής. Τουρκικά F-16 πέταξαν αρχικά πάνω από το ελικόπτερο του στρατηγού Καμπά και στη συνέχεια επιχείρησαν να πετάξουν μπροστά και κοντά στο ελικόπτερο ώστε να προκαλέσουν ισχυρές αναταράξεις από τα καύσιμα και τους κινητήρες τους.
Η ψυχραιμία των χειριστών και η γρήγορη εμφάνιση ελληνικών F-16 απέτρεψαν τα χειρότερα.
Στις 25 Μαρτίου ο τουρκικός πύργος ελέγχου είχε προειδοποιήσει τον πιλότο που μετέφερε με το Σινούκ τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Αγαθονήσι να απομακρυνθεί, όπως είπε, από τον τουρκικό εναέριο χώρο.
«Μαύρη» προειδοποίηση από το φλεγόμενο Ιράν κατά αμερικανικών πληγμάτων - Πάνω από 450 οι νεκροί διαδηλωτές
Ψυχρή εισβολή: Πολικές θερμοκρασίες από το βράδυ - Πού θα χιονίσει στην Αττική
Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες - Τα βίντεο στα social media
«Επικίνδυνο»: Η Google απέσυρε ορισμένες απαντήσεις επισκόπησης AI μετά από κίνδυνο για την υγεία των χρηστών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



