Αποτάχθηκαν οι δυο Γερμανοί στρατιωτικοί που κατέβασαν την ελληνική σημαία
Μόλις επέστρεψαν στην πατρίδα τους ήρθαν αντιμέτωποι με τις γερμανικές στρατιωτικές Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βαριά «καμπάνα» έπεσε στους δυο Γερμανούς στρατιωτικούς η απόφασή τους να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στον Σταυρό Ακρωτήριου και να ανεβάσουν την γερμανική.
Μόλις επέστρεψαν στην Γερμανία μετά την καταδίκη τους από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις γερμανικές στρατιωτικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr και οι δύο - που είναι υπαξιωματικοί των Γερμανικών ειδικών δυνάμεων – αποτάχτηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς κρίθηκε πως η πράξη τους είχε πολύ μεγάλη βαρύτητα και αποφασίστηκε η παραδειγματική τιμωρία τους για να μην επαναληφθεί.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έχει επανειλημμένως ζητήσει συγνώμη εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης για το περιστατικό.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



