Ισχυρός σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Μυτιλήνη
Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίσθηκε περί τα 17 χιλιόμετρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε από τους κατοίκους της Λέσβου σεισμική δόνηση έντασης 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 21.05, απόψε, το βράδυ.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών (η αρχική μέτρηση έδινε ένταση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ) η σεισμική δόνηση ήταν 4,2 βαθμών και είχε επίκεντρο την περιοχή του Λεπετύμνου στη βόρεια Λέσβο δυτικά των χωριών Κάπη και Κλειού.
Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίσθηκε περί τα 17 χιλιόμετρα. Το τελευταίο 24ωρο έχουν γίνει εννέα σεισμικές δονήσεις, περί τα τρία Ρίχτερ, στην περιοχή νότια της Λέσβου, όπου σημειώθηκε ο μεγάλος σεισμός του καλοκαιριού του 2017.
Διαβάστε ακόμη
Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας: Η απάντηση στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο και ο χάρτης που παρουσίασε ο Μητσοτάκης
Αυξάνονται τα ατυχήματα με λεωφορεία: Στο κυκλοφοριακό και στις συνθήκες λειτουργίας «τα ρίχνει» η ΟΣΥ
Έκρηξη στην Πλάκα: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Το βίντεο που τους «έδωσε» και οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο
Αγωνία για τους εργαζομένους της Pizza Fan - Καταγγελίες για παραιτήσεις και διαμαρτυρία την Τρίτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




