Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε Αλβανούς που διακινούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα (pics)
H αστυνομία κατάσχεσε 155 κιλά ακατέργαστης κάνναβης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πάνω από 155 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατάσχεσαν άνδρες της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης σε δύο διαμερίσματα στην περιοχή των Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τρεις Αλβανούς ηλικίας 24,25 και 30 ετών οι οποίοι διακινούσαν τα ναρκωτικά σε πιάτσες της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν -80- συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -155- κιλών και -401- γραμμαρίων, 11.825 ευρώ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και 6 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προσπάθησε να διαφύγει.



Επίσπευση για την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Εξετάζεται ακόμα και εξ αποστάσεως
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Ο ψυχολόγος της Αντιγόνης λέει πως «είχε ενημερώσει την υπηρεσία της και είχε ζητήσει και μετάθεση»
«Ράπισμα» του Ευρωκοινοβουλίου στην Τουρκία: Καταδικάζει τη «Γαλάζια Πατρίδα» - Παραβιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
«Ξεσκεπάστηκε» κύκλωμα που παρείχε παράνομα συνδρομητική τηλεόραση: Κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



