Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την καταδρομική στην Βουκουρεστίου
Καταδρομικές επιθέσεις σημειώθηκαν περίπου στις 20:30 στο κέντρο της Αθήνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 από τους 15 προσαχθέντες, συνολικά, για την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ, από περίπου 30 κουκουλοφόρους σε καταστήματα και τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Τα τρία άτομα που κρατούνται είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατηγορούνται, εξάλλου, για τη χθεσινή επίθεση, αλλά επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα.
Σημειώνεται, ότι οι κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν διάφορες επιπλέον ζημιές σε 11 καταστήματα και 2 τράπεζες, στις οδούς Ακαδημίας, Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Διαβάστε ακόμη
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



