Του έβγαλαν δελτίο ασύλου με διεύθυνση σε σπίτι που τελούσε υπό κατάληψη! (vid)
Μια απίστευτη υπόθεση με 28χρονο Σύρο αποκάλυψε το Open TV.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Λαυράκι» έβγαλαν οι Αρχές, όταν συνέλαβαν 28χρονο Σύρο για υπόθεση ναρκωτικών στην πλατεία Κυψέλης. Αντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά, αλλά η μεγάλη έκπληξη γι αυτούς ήρθε όταν ο 28χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης για τα περαιτέρω.
Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι έχει πάνω του ένα δελτίο αιτούντος ασύλου σε ισχύ, στο οποίο αναγραφόταν ως διεύθυνση κατοικίας ένα σπίτι στην οδό Αχαρνών, το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη!
Το δελτίο εκδόθηκε στις 6 Μαΐου του 2019 από περιφερειακό γραφεία ασύλου της Αττικής. Ο 28χρονος στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε εμφανιστεί στη δίκη που είχε για ναρκωτικά και έτσι είχε καταδικαστεί ερήμην. Στο μεσοδιάστημα είχε υποβάλλει αίτημα για άσυλο.
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του OPEN TV και του Αλέξανδρου Καλαφάτη:
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



