Εκλογές 2019 - Εξάρχεια: Σε επιφυλακή στα εκλογικά κέντρα η ΕΛ.ΑΣ. (video)
Αυξημένα μέτρα θα διατηρηθούν μέχρι το απόγευμα όταν και θα κλείσουν οι κάλπες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ομαλά εξελίσσεται από νωρίς το πρωί η διαδικασία των εκλογών στο 37ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την πλατεία Εξαρχείων, παρά τους αρχικούς φόβους της ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενη παρέμβαση από ομάδα αντιεξουσιαστών προκειμένου να παρακωλύσουν την ψηφοφορία.
Η έντονη κινητικότητα των αντιεξουσιαστών που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα και η οποία κορυφώθηκε με την επίθεση με μπογιές στη Βουλή αλλά και η χθεσινή εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια έχουν θέσει επί ποδός την αστυνομία με αποτέλεσμα το εκλογικό τμήμα να φρουρείται από ενισχυμένη δύναμη.
Όπως είπε στο ethnos.gr, ο επικεφαλής της μονάδας στο 37ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, τα αυξημένα μέτρα θα διατηρηθούν μέχρι το απόγευμα όταν και θα κλείσουν οι κάλπες.
Η φρεγάτα Belharra «Κίμων» σε ελληνικά νερά - Εν πλω τελετή υποδοχής παρουσία Μητσοτάκη και Δένδια
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
«Οι καταγγελίες δεν αρκούν»: Συγκινητική παρέμβαση της κόρης της Ενκελέιντα που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στο Μενίδι
Δευτέρα το ραντεβού των αγροτών των «σκληρών» μπλόκων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



