Επιχείρηση διάσωσης αθλητή στον Όλυμπο
Ο 46χρονος προπονούνταν στο βουνό για να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο Ολύμπου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης 46χρονου στον Όλυμπο, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στο ρέμα Ορλιάς, στο σημείο Κόκκινος Βράχος, στην περιοχή του Δίου Πιερίας.
Ο 46χρονος επρόκειτο να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο Ολύμπου και γι’ αυτό τον λόγο προπονούνταν στο βουνό. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης γλίστρησε, βγήκε από το μονοπάτι και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι .
Δεν έχασε τις αισθήσεις του, ωστόσο ένιωθε ζαλάδες, με αποτέλεσμα φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του, να ειδοποιήσουν με κινητό τηλέφωνο την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Στο σημείο έφτασε άμεσα εντεκαμελές κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου και οργανώθηκε επιχείρηση ώστε ο τραυματίας να μεταφερθεί σε σημείο όπου θα τον παραλάβει για το νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς - Βίντεο από το σημείο
ΣΤΑΣΥ: Η Ελλάδα του 2026 φοβάται ακόμη τα χρώματα του ουράνιου τόξου
Απίστευτη εικόνα στη Λέσβο: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο
Κοκαΐνη σε 14χρονη, στρατολόγηση μαθητών και διακίνηση σε σχολεία - Πώς δρούσε το κύκλωμα των Βορείων Προαστίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



