Χτύπησαν μέχρι θανάτου μια 80χρονη για 39 ευρώ - «Δεν καθόταν ήσυχα» (vid)
«Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα, τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε», ανέφεραν κυνικά στην απολογία τους οι κακοποιοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία η δολοφονία μίας 80χρονης στα Καμίνια. Δράστες είναι δύο Έλληνες και μία αλλοδαπή, οι οποίοι με σκοπό τη ληστεία εισέβαλαν στο σπίτι της και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου.
Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου, οι δράστες εξάντλησαν πάνω στην ηλικιωμένη όλη τους την αγριότητα. Η 39χρονη αλλοδαπή έχει συλληφθεί, ενώ ένας από τους δύο συνεργούς της ηλικίας 44 ετών διαφεύγει ακόμα της σύλληψης. Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου σε βάρος του έχει ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο εν λόγω άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε για βιασμό.
Μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά τα όσα είπε η 39χρονη στους αστυνομικούς για όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας.
«Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα, τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε και είχαμε μαζί μας ταινίες για να της δέσουμε τα χέρια και τα πόδια. Όταν φύγαμε, ξέραμε ότι ήταν νεκρή. Το λέγαμε μεταξύ μας ότι "πέθανε η κωλ..." Δύο δαχτυλίδια που κλέψαμε τα πουλήσαμε το άλλο πρωί για 39 ευρω».
«Μπορούμε να δούμε το Φεγγάρι»: Πιο κοντά στη Σελήνη από τη Γη τα μέλη της αποστολής Artemis II
«Σ' έφτιαξα, αλλά μου χρωστάς γιατί έκανα τον κόσμο τούμπα»: Ο σοκαριστικός διάλογος Σκρέκα με τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά από ανάρτηση για την υπόθεση revenge porn
Ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



