Κρήτη: Βιασμός 19χρονης τουρίστριας από δυο άντρες στην Χερσόνησο
Η αστυνομία κατάφερε να φθάσει στα ίχνη των δύο άντρων και να τους συλλάβουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε στις αστυνομικές αρχές, μια 19χρονη κοπέλα από την Ισλανδία, τα ξημερώματα Πέμπτης, έπεσε θύμα βιασμού από δύο επίσης αλλοδαπούς τουρίστες, από την Γερμανία, στην περιοχή της Χερσονήσου.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν σε ένα μπαρ όπου και βρίσκονταν τα 3 άτομα. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τις 3 τα ξημερώματα έως και τις 4, η νεαρή γυναίκα που ήρθε στην Κρήτη για ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές, έζησε τον πιο φριχτό εφιάλτη, πέφτοντας θύμα βιασμού.
Η ίδια, απελπισμένη και σε πολύ άσχημη κατάσταση, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλε τον βιασμό, ότι 2 Γερμανοί, συγκεκριμένα ένας 38χρονος και ένας 34χρονος, φέρεται να την βίασαν και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση και αστυνομικοί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των δύο άντρων και να τους συλλάβουν.
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



