Ηλικιωμένη έκανε μπάνιο στην Καλαμαριά και πνίγηκε
Τη σορό της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την κινητοποίηση του λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης προκάλεσε η ειδοποίηση στις 12.15 για την ύπαρξη άψυχου σώματος σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καλαμαριάς.
Το πτώμα εντοπίστηκε στο ύψος του καφέ μπαρ Shark και στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα του λιμενικού για την περισυλλογή του, αφού επειδή το σημείο ήταν αβαθές δεν ήταν δυνατό να προσεγγίσει σκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα η οποία φορούσε μαγιό και πιθανότατα έχασε τη αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε. Τη σορό της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε ακόμη
Ένας μοναχός, με τίμημα τη ζωή του, δίνει τέλος στις μονομαχίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
Πρώτη φορά αλλαγή χρόνου στα μπλόκα για τους αγρότες - Το «ούτε βήμα πίσω» και η κρίσιμη σύσκεψη των Μαλγάρων
Χιονισμένη Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της χώρας - Πού θα μείνει κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος
Με λάμψη υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2026: Πυροτεχνήματα, drones, συναυλίες και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



