Έκρηξη σε ATM στην Ακράτα - Οι δράστες αφαίρεσαν τα χρήματα
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές μικρής έκτασης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκε σήμερα τα ξημερώματα το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στην περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες πλησίασαν περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα το σημείο που ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ και προκάλεσαν έκρηξη, με άγνωστο ακόμα μηχανισμό.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές μικρής έκτασης, ενώ διερευνάται αν οι δράστες έχουν αφαιρέσει χρηματικό ποσό, φεύγοντας από το σημείο.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ αναζητούν και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και ο «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




