Αγία Παρασκευή: 35χρονη έσφαξε τον πατέρα της
Μια γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή, όπου μία γυναίκα έσφαξε τον πατέρα της κι επιχείρησε, ανεπιτυχώς μετά τη δολοφονία, να δώσει τέλος στη ζωή της.
Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή, όπου μία 35χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα της. Κατόπιν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως δεν το κατάφερε. Οπως αναφέρει το agiaparaskevi-guide η γυναίκα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ένα για να παραλάβει τον νεκρό ηλικιωμένο κι ένα για να μεταφέρει τη γυναίκα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το οικείο περιβάλλον του θανόντα κι από γείτονες για να συλλέξει πληροφορίες για την πατροκτονία. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η γυναίκα, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να επιτεθεί στον πατέρα της, όμως είχε αποφευχθεί το μοιραίο.


Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη
Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια
Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή
Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




