Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Μαρτυρίες αποκαλύπτουν πώς έγινε το φονικό (vid)
Η δράστις, με ένα μαχαίρι, κατάφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και στον θώρακα του πατέρα της. Αμέσως μετά, επιχείρησε να αυτοκτονήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην Αγία Παρασκευή.
Μία 30χρονη γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε τον 68χρονο πατέρα της και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, στην οδό Αμαρυλλίδος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Η 30χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, με ένα μαχαίρι κατάφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και στον θώρακα του συνταξιούχου πατέρα της. Προηγήθηκε ένας έντονος καβγάς όπου το θύμα δεν κατάφερε να αντιδράσει.
Αμέσως μετά το έγκλημα, με το ίδιο μαχαίρι έκοψε τις φλέβες της. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη, σε κατάσταση σοκ.
Οι γείτονες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, άκουσαν ουρλιαχτά από αυτό το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην Αγία Παρασκευή.
Η δράστις, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έχει ακόμα καθαρό μυαλό για να δώσει τις σχετικές απαντήσεις, για το τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




