Χαλκιδική: Εντοπίστηκε σορός σε παραλία της Σωζόπολης
Δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση της σορού, η οποία ωστόσο ανήκει σε άνδρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χαλκιδική: «Βρέθηκε μια σορός που δεν ταυτοποιήθηκε» δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Κωνσταντίνος Χέλμης, εκπρόσωπος της Ναυαγοσωστικής. Όπως ανέφερε, η σορός εντοπίστηκε ανάμεσα στην Καλλικράτεια και τη Σωζόπολη.
Ο άνδρας βρέθηκε στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.
Διαβάστε ακόμη
Τα μηνύματα του Τραμπ με τον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν μου δώσατε το Νόμπελ, θέλω απόλυτο έλεγχο της Γροιλανδίας»
Μητσοτάκης για αγρότες: Έτοιμος να διαχειριστώ οποιαδήποτε άλλη κατάσταση - Δεν μπορούν να συνεχιστούν τα μπλόκα
Αποκάλυψη OPEN για Τέμπη: Το βίντεο-ντοκουμέντο της αυτοψίας στο Κουλούρι που οδήγησε στη μήνυση των συγγενών
Πρώτη και καλύτερη η Εθνική πόλο: Κυριάρχησε της Ιταλίας, πέρασε στην τετράδα και βλέπει μετάλλιο!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



