Τσελέντης: Περιμένουμε 30 φορές μεγαλύτερο σεισμό στην Αθήνα (vid)
Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Ευθύμιο Λέκκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, αποκάλυψε πως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν πολύ μεγάλο σεισμό στην Αθήνα, έως και 6 Ρίχτερ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Καλοκαίρι μαζί».
Συγκεκριμένα, ο Άκης Τσελέντης τόνισε: «Έχουμε ένα θηρίο κοντά μας. Τις Αλκυονίδες. Κάποια στιγμή αυτές θα γρυλίσουν και τότε αλίμονό μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για σεισμό 30 φορές μεγαλύτερο από τον τελευταίο στη Μαγούλα, της τάξεως των 6 Ρίχτερ. «Λένε όλοι ότι η Αθήνα άντεξε. Δεν άντεξε. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο σεισμός ήταν 6 Ρίχτερ. Δηλαδή 30 φορές μεγαλύτερος», σημείωσε.
Τέλος, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας), τον Ευθύμιο Λέκκα, λέγοντας ότι κακώς είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού, καθώς δεν μπορεί να ηγείται ένας γεωλόγος ενός τέτοιου φορέα.
Το βίντεο με όσα δήλωσε ο Άκης Τσελέντης:
«Καμία αλλαγή στα μέτρα» είπε η κυβέρνηση στους αγρότες - «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις» απαντούν
Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικό
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες - Τι έδειξε η αυτοψία
Πέθανε ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



